metallbearbetning & plåtbearbetning i Stockholm

Stefan Hofmeijer AB bearbetar olika typer av plåt och metall.

Kontakta oss

DIN EXPERT INOM METALLBEARBETNING

Med den kompetensen och utrustningen vi har kan vi erbjuda högkvalitativ bearbetning av olika metaller och plåtar. Vi utför svarvning och fräsning av olika material såsom rostfritt stål. Vi ser till att dina produkter är bearbetade och redo att användas av slutkonsument, vare sig det handlar om små mekaniska delar till gallerdörrar finns vi där för att bistå ditt företag med vår hjälp och kompetens.

CNC-MASKINER

Vi har moderna CNC-maskiner som levererar riktigt goda resultat och kan utföra flera olika moment inom metallbearbetning. Med dessa CNC-maskiner svarvar och fräser vi komponenter av olika material till perfektion och ser till att det håller högsta kvalitét. Förutom metall svarvar vi även andra material som exempelvis plast. Med CNC-maskiner sparar man inte endast in på tid, utan även på material då varje rörelse är programmerad. Vi är flexibla när det gäller material, geometri och mått på detaljer. Vi anpassar vårt arbete och leverans till din tidsplan och håller en tät dialog med dig.

FRÅN BÖRJAN TILL SLUT

Vi är med dig från början till slut med allt vad det innebär. Med vårt tekniska kunnande bidrar vi gärna med teknisk rådgivning och nya perspektiv som leder till kostnadsbesparingar och optimering av dina produkter. Vi tar ansvar för inköp av material, materialbearbetning, efterbearbetning samt packning och leverans. Med vår långa erfarenhet i bagaget och breda kompetens kan du som kund lita på att vi utför ett arbete av högsta kvalitét på utsatt tid.

  • Svets & Mekanik
  • Vit företagsbil Svets & Mekanik
  • Svets & Mekanik
  • Svets & Mekanik