smide i Stockholm

Stefan Hofmeijer AB utför allt inom smide.

Kontakta oss

SMIDESJOBB

Med vår erfarenhet och expertis inom smideskonstruktioner, stålkonstruktioner och glaskonstruktioner kan vi erbjuda dig högkvalitativa lösningar för både privata och företag. Vi tillverkar och monterar allt från räcken och gallerdörrar till glaspartier, med fokus på precision och noggrannhet i varje steg av processen. Oavsett vad dina behov är, kan du lita på att vårt team av experter inom byggsmide kan leverera det bästa resultatet för dig.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra smideskonstruktioner, tillverkning och monteringstjänster. Vi är baserade i Stockholm och kan betjäna både privatpersoner och företag i hela området. Låt oss visa dig varför vi är det självklara valet för alla dina behov av smide och konstruktion!

Vi är experter på smideskonstruktioner, stål- och glaskonstruktioner i Stockholm. Våra skickliga hantverkare tillverkar och monterar räcken, gallerdörrar och glaspartier som passar både privatpersoner och företag. Lita på vår expertis för att skapa vackra och hållbara lösningar.

 

SMIDESKONSTRUKTIONER I STOCKHOLM

Vi på Stefan Hofmeijer AB är erfarna inom byggsmide och certifierade att utföra alla typer av konstruktioner. Vi kan erbjuda monteringstjänster för smideskonstruktioner som smidesräcke trappa inomhus, gallerdörrar och glaspartier i Stockholm med högsta kvalitet och precision. Vårt fokus ligger alltid på att leverera en skräddarsydd lösning som passar våra kunders specifika behov och önskemål.

SERVICE AV SMIDE

Vi är specialiserade på smidesarbeten av hög kvalitet och kan fixa allt från mindre reparationer till större projekt. Våra erfarna smeder och tekniker lämnar inget åt slumpen och garanterar ett perfekt utfört arbete varje gång.

Ring oss idag för att boka in en service eller reparation av ditt smidesarbete, oavsett om du är en privatperson eller ett företag. Vi är dedikerade till att leverera högsta kvalitet och bästa möjliga service till våra kunder.

SMIDESRÄCKEN & GALLERDÖRRAR

Vi tillverkar trappor, balkongräcken i smide och gallerdörrar, enligt mått som vi har tagit, och utför även monteringen. Vi erbjuder traditionella smidesräcken för en klassisk och tidlös stil.

Våra erfarna hantverkare skapar räckena med byggsmide av högsta kvalitet och är certifierade inom konstruktion och montage. För de som vill ha ett modernt utseende på sina räcken, kan vi erbjuda specialdesignade alternativ som passar perfekt till den önskade stilen.

BYGGSMIDE

Vi på Byggsmide är specialiserade på högkvalitativt arbete inom monterings- och konstruktionsjobb för er inom byggbranschen.

Vårt fokus ligger på att tillverka och leverera stålstommar och andra stålkonstruktioner med expertis och precision.

Välkommen att kontakta oss Stefan Hofmeijer AB för att diskutera dina projektbehov.

  • Gallergrind i smide
  • Gallerstaket i svart smide
  • Rumsavskiljare i smide - Stefan Hofmeijer